คอร์สเรียนภาษาอังกฤษที่เน้นความเข้าใจ

Teacher

King’s English Teachers

Category

Professional Development

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

THE SERVICE MIND

ในสถานการณ์ที่มีการแข่งขันที่ซึ่งเทคโนโลยีกำลังเป็นที่แพร่หลายมากขึ้น การเผชิญหน้าแบบตัวต่อตัวกับลูกค้าที่ต้องเผชิญกับประสบการณ์การใช้งานของลูกค้าจะใช้เวลาสั้นลง และต้องให้ความสำคัญมากขึ้นและนั่นหมายถึงต้องเป็นจริงมากกว่าเดิม! ลองนึกภาพว่าการฝึกอบรมการบริการลูกค้าของคุณจะดีแค่ไหนหากพนักงานของคุณมุ่งเน้นการตอบสนองความต้องการของผู้คน – ตลอดเวลา การฝึกอบรมการบริการลูกค้าอย่างมีประสิทธิภาพโดยรวมจะต้องเริ่มต้นที่หัวใจขององค์กรของคุณ พนักงานทุกคนของคุณต้องเรียนรู้ที่จะให้บริการซึ่งกันและกันก่อนที่จะสามารถสร้างความแตกต่างและให้บริการลูกค้าอย่างเต็มที่ได้ การฝึกอบรมลูกค้าสัมพันธ์ที่ Active English จะช่วยสร้างวัฒนธรรมของการบริการที่ช่วยเพิ่มความเร็ว และระบบนี้จะลดความขัดแย้ง เพิ่มผลผลิตและสร้างประสิทธิภาพมากขึ้น ไม่มีองค์กรใด (ไม่ว่าจะขนาดเล็กหรือขนาดใหญ่) ที่จะสามารถดำเนินการได้โดยไม่มีฝ่ายบริการลูกค้าที่โดดเด่น สร้างจิตวิญญาณเดี๋ยวนี้ด้วย การบริการด้วยหัวใจที่ Active English

Our Main Teachers

King’s English Teachers

FULLY QUALIFIED TEACHERS
VIEW PROFILE

Qualified experienced native speaker teachers of English will guide you each step of the way as you gain confidence and fluency.

Price : On Request

Max Availability : 20

Difficulty : Advanced Beginner Intermediate

Location : We Come To You

Typology : Group One-To-One

Question

Covid-19: Update


King’s English จะดำเนินการต่อและให้ตัวเลือกต่อไปนี้แก่นักเรียนของเราทุกคน:

นักเรียนสามารถทำแบบฝึกหัดผ่านอินเทอร์เฟซการเรียนรู้ออนไลน์เช่น Skype หรือ Zoom

As of Sunday, 17th May, the Thai Government is relaxing its rules regarding the opening of certain establishments: one of those kinds of businesses is "Tutorial Schools".

As of Monday, 18th May, GK Consultants will once again open its doors to welcome current students and also new students. Strict safety procedures will remain in effect: cleaning hands upon entry and exit and regular hand-washing with soap and water and/or cleaning hands with alcohol-based disinfectant gel which we provide as needed.

Those students who prefer to continue learning with us via the online platforms, Skype and Zoom, will be able to do that for as long as they wish. I have been very heartened by the success of our online teaching procedure and our students and their parents have been delighted that the learning process has been able to make such a seamless transition to this kind of study.

Best wishes and continue to stay safe!

 

Gary King

Director